Idei de cadouri pentru bunici


Bunicii joaca un rol semnificativ in viata unui copil. Ei sunt mentori, profesori si prieteni pentru nepotii lor. Prin urmare, este important ca parintii sa isi invete copiii sa fie respectuosi fata de bunici si sa isi arate aprecierea pentru ei de fiecare data cand au ocazia. O modalitate foarte buna de a face acest lucru este de a le trimite cadouri. Iata cateva idei de cadouri grozave pentru bunici:

Un fotoliu recliner

Acesta este probabil cel mai bun cadou posibil pentru o persoana in varsta. Imagineaza-ti nivelul de confort pe care aceasta piesa de mobilier il va oferi bunicilor tai cand ei isi vor intinde picioarele in timp ce stau in fotoliu si citesc ziarul. Este o piesa clasica si isi merita cu prisosinta locul 1 in topul celor mai bune cadouri pentru bunici.

O perna cervicala

Foarte multe persoane in varsta se confrunta cu contracturi cervicale si cu dureri in spatele gatului. O perna cervicala, insa, daca este folosita in fiecare noapte, poate sa alunge toate aceste neplaceri, imbunatatind calitatea vietii. Bunicii tai, cu siguranta, ar aprecia un astfel de produs.

Un abonament pentru o luna la aerobic

Cine spune ca aerobicul este doar pentru cei tineri? Bunicii activi si super-sociabili ar putea beneficia intr-o multime de feluri de un abonament la aerobic. Ei pot sa faca exercitii fizice in timp ce isi fac noi prieteni in sala de sport. Astfel, ei isi vor mentine tineretea trupului si a spiritului.

Ustensile de gradinarit

Foarte multi copii au bunici la tara, care au, in spatele casei, o gradina mai mica sau mai mare pe care o ingrijesc cat pot ei de mult. De ce sa nu le oferi un set de ustensile moderne de gradinarit? Cu siguranta, le-ar aprecia si le-ar folosi in treburile lor gradinaresti, din primavara pana in toamna, cand timpul este favorabil acestei activitati.