Idei de cadouri pentru cea mai buna prietena


Ziua de nastere a celei mai bune prietene se apropie? Doresti sa ii oferi un cadou special de sarbatori? Sau, pur si simplu, fara un motiv anume, cauti un cadou pentru cea mai draga prietena? Sper ca sfaturile urmatoare sa iti fie de folos!

Bratara personalizata

Bratara poate fi considerata un simbol clasic al prieteniei. O bratara pe care puteti grava numele celei mai bune prietene este o optiune interesanta si cu siguranta va placea. De asemenea, poate fi considerata un cadou eco – de regula, astfel de bratari sunt fabricate din materiale reciclate. Pe de alta parte, ati putea sa luati in considerare bratarile accesorizate cu piatra potrivita zilei de nastere, initiala de la numele persoanei ce o va primi sau semnul zodiacal al acesteia.

Jurnal cu un design special

Un jurnal cu un design special conceput pentru prietena ta se va dovedi extrem de amuzant. Jurnalul poate fi realizat  intr-un format cu intrebari si raspunsuri create special pentru cea mai buna prietena. Pe de alta parte, il puteti completa impreuna. Suna interesant! Cele mai bune doua prietene pot petrece un weekend impreuna completand acest jurnal. Vor pune idei intr-o capsula a timpului, motiv de bucurie peste ani, cand o vor redeschide.

Cana personalizata

Un alt cadou pentru cea mai buna prietena poate fi o cana personalizata.  Puteti personaliza cani cu imagini sau text (valabil si in ambele variante). Pentru a face acest cadou complet, puteti oferi alaturi de cana, cafeaua sau ceaiul preferate de catre prietena respectiva.

O vizita la SPA

Un card cadou la SPA reprezinta un cadou pretios pentru orice prietena. De fapt, este o invitatie la relaxare si la o stare de bine.

Pahare pentru vin

Un set personalizat de pahare de vin poate reprezenta o varianta minunata de cadou. Ca sfat, mesajul de pe pahare poate fi urmatorul: “Cele mai bune vinuri sunt cele pe care le bem cu prietenii”.