Idei de cadouri pentru diriginta


Una dintre cele mai importante persoane din viata noastra este diriginta. Nu se poate nega faptul ca profesorii nostri ne-au modelat, cel putin partial, persoana care suntem acum; cu atat mai multe diriginta pe care am avut in anii de gimnaziu sau in liceu. Daca diriginta ta isi sarbatoreste ziua de nastere, se apropie Craciunul, este 8 Martie sau, pur si simplu, daca simti ca vrei sa ii oferi un gest de multumire pentru faptul ca ti-a fost ca un parinte si ca un prieten la scoala, atunci ofera-i un cadou. Nu trebuie sa iti cheltui toti banii pe cadou; cumpara-i ceva simplu, dar potrivit varstei sale si pasiunilor pe care le intruneste, cum ar fi:

O planta

O planta nu numai ca ii va lumina biroul dirigintei, dar ar putea fi, de asemenea, o relaxare in ochii ei. Plantele (cu exceptia celor ascutite si spinoase) sunt, totodata, bune pentru feng shui. Cele mai potrivite plante de feng shui sunt cele de bambus. Acestea sunt perfecte pentru a fi crescute in interior si pot fi intretinute usor. Mai mult decat atat, o planta de bambus poate trai multi ani de zile.

Carti

Este foarte posibil ca diriginta ta sa fie iubitoare de carti. O cariera didactica necesita lectura si studiu continuu. Pur si simplu, nu ai cum sa dai gres cu un astfel de cadou. Partea cea mai dificila este ce titlu sa alegi. Daca diriginta ta preda teatru, un roman ar fi o alegere buna. Pe de alta parte, daca este profesor de matematica, vei face, in mod sigur, o figura frumoasa oferindu-i o carte cu metode de calcul moderne.

Perne de scaun pentru confort si sprijin

Diriginta ta se va simti mai confortabil la biroul ei daca va avea o perna de sprijin. Alege o perna buna (facuta din spuma de memorie), care sa aiba caracteristici ortopedice. Folosind acest produs, va exista un risc mult mai mic ca diriginta ta sa simta dureri lombare din cauza sezutului prea mult pe scaun.