Idei de cadouri pentru femei


O femeie poate fi eleganta, independenta, aventuroasa, creativa, romantica sau poate fi toate la un loc. De multe ori, varsta ei, interesele si tipul de relatie care va leaga joaca un rol important in procesul de selectie a cadoului pe care vrei sa il oferi ei. Cu toate acestea, in cazul in care esti inca nesigur cu privire la ceea ce ar putea fi un cadou ideal pentru aceasta femeie din viata ta, iata cateva sugestii:

Produse de bucatarie

Daca stii sigur ca ea este pasionata de gatit, atunci asta ar fi oportunitatea cea mai buna de a o ajuta sa isi intregeasca setul de ustensile de bucatarie. Astfel, ai putea cumpara un termometru de bucatarie, linguri de masurare a condimentelor, ghivece mici pentru a planta ierburi, cantar de bucatarie si multe alte obiecte ajutatoare in procesul de gatire.

Bijuterii

Femeile iubesc bijuteriile. Cu toate acestea, daca nu esti prea bine familiarizat cu femeia careia doresti sa ii faci acest cadou, poate ar trebui sa renunti la aceasta idee, deoarece bijuteriile sunt adesea percepute ca un cadou personal. Daca, insa, respectiva femeie face parte din familie, iti este iubita, viitoare sotie sau chiar o prietena apropiata, atunci nu ar fi rau sa ii oferi o pereche de cercei chic sau un colier elegant cu un medalion.

Un cadou lucrat manual

Niciun cadou nu pare a fi oferit mai din suflet decat cel realizat manual. Acesta nu numai ca are un caracter pesonal, dar denota, de asemenea, faptul ca beneficiarul este un om extrem de important pentru persoana care depune efortul creand cadoul. Poti planta florile ei preferate intr-un ghiveci de ceramica realizat si pictat de tine. Daca te consideri un artist indemanatic, nu ar fi o idee rea sa ii pictezi portretul si sa il pui intr-o rama frumoasa. Totodata, poti sa ii oferi bijuterii realizate manual, rame foto facute de tine insuti, esarfe croite de tine, etc.

Produse de infrumusetare corporala si de relaxare

Dupa cinci zile de munca grea la birou, fiecare femeie are nevoie de un timp personal in care sa se relaxeze si sa se simta frumoasa. Asadar, de ce sa nu ii faci cadou un set de produse spa pentru ingrijire corporala? Include in acest pachet saruri de dus, lumanari, ulei parfumat, lotiuni de corp, geluri de dus si spuma de baie.