Idei de cadouri pentru iubit


Fie ca tu si iubitul tau aveti o relatie mai scurta, de doar trei luni, sau una mai lunga, de peste trei ani, el merita sa primeasca un cadou de la tine de fiecare data cand isi sarbatoreste ziua de nastere, cand este Craciunul, cand este 14 Februarie sau, de ce nu, in orice alta zi obisnuita.

Bine gandite, cadourile sunt intotdeauna o modalitate foarte buna de a-ti arata afectiunea fata de iubitul tau. Iata cateva idei grozave de astfel de cadouri:

Ceva romantic

Un cadou nu trebuie sa fie intotdeauna ceva scump. Fii creativa si ofera-i iubitului tau ceva romantic, ca de pilda, trandafiri. Daca el ti-a oferit intotdeauna flori, de ce sa nu ii intorci favoarea, dandu-i, la randul tau, o duzina de trandafiri rosii? Daca, insa, ti se pare nepotrivit sa oferi flori unui baiat, ai putea sa il inviti la un picnic in parc sau la o cina romantica la restaurant. Fii creativa si fa lucruri distractive si romantice, astfel incat el sa nu uite vreodata aceasta zi speciala.

Ceva ce isi doreste

In cazul in care iubitul tau isi doreste un gadget anume, de ce sa nu il oferi chiar tu? Cu siguranta, s-ar bucura mai mult decat orice sa primeasca un lucru pe care si-l doreste cu adevarat si pe care nu a reusit sa si-l achizitioneze pana acum din diferite motive.

Ceva frumos si traditional

Un cos cadou, cu toate lucrurile care ii plac iubitului tau, ar fi, cu siguranta, un dar extrem de practic si bine primit. Pregateste tu insati cosul. Plaseaza in el lucruri pe care stii ca le adora iubitul tau, cum ar fi ciocolata, o sticla de vin, butoni de manseta, o cravata scumpa, parfumul lui preferat, etc.