Idei de cadouri pentru sefi


Daca esti suficient de norocos incat sa ai un sef uimitor, un cadou de Craciun poate fi un gest frumos prin care sa ii multumesti pentru timpul si energia investite in tine, ca angajat. Nu este necesar sa cumperi ceva pompos si iesit din comun; cel mai recomandat ar fi sa ii iei un cadou mic, care sa fie considerat un simplu semn de apreciere. Cu toate acestea, achizitionarea unui cadou pentru sef poate fi o sarcina dificila; nu iti doresti sa cumperi ceva prea frumos sau prea scump, dar totusi iti doresti ca darul tau sa fie atent ales si sa trimita mesajul corect. De aceea, am alcatuit o lista scurta cu cateva idei de cadouri pentru sefi:

Un cos cu fructe

Un cos mare cu fructe insotite de o sticla de vin poate fi cadoul perfect pe care sa il oferi sefului tau inainte de a intra in vacanta. Astfel, ii oferi ceva de rontait, ceva de baut si ceva de pastrat (cosul). In plus, ii oferi sanatate! Fructele sunt alimente pline de vitamine, ce sunt recomandate a fi consumate in sezonul rece, cand sistemul imunitar tinde sa fie mai slabit decat in restul anului.

Butoni de argint

O pereche de butoni de argint sunt, cu siguranta, modul cel mai frumos de a-i ura sefului tau petrecere frumoasa de Craciun si de Anul Nou. Este un cadou frumos, grijuliu si adecvat. Fie ca seful tau este barbat sau femeie, sau daca poarta tricouri in fiecare zi, o pereche de butoni de buna calitate sunt intotdeauna bineveniti.

Un cos cadou cu cafea

Daca seful tau adora sa consume aceasta bautura neagra energizanta, ofera-i un cos cadou cu mai multe sortimente de cafea. Pune in pachet si niste bomboane de ciocolata elvetiana, un pachet de cappuccino, un saculet de migdale caramelizate si trufe de ciocolata. Cu siguranta, seful tau se va bucura de un asemenea festin!