Obiective turistice Constanta


Cel mai mare oras de la malul Marii Negre, in Romania, Constanta este in fiecare vara punctul de intalnire pentru sute de mii de turisti, atat din tara, cat si din strainatate. Poti veni in Constanta pentru a te bucura de plaja si de cluburi, sau poti veni sa vizitezi. In ciuda focusului pe distractie, Constanta ofera lucruri interesante inclusiv celor pasionati de istorie sau de natura.

Iata, asadar, ce poti vizita in cateva zile in Constanta:

Orasul Vechi

Situat in zona peninsulara a orasului, Orasul Vechi te duce cu gandul la o perioada de mult apusa si atrage foarte multi turisti. Din pacate, nu este intretinut, asadar, o multime de cladiri sunt in paragina. Chiar si asa, Muzeul de isorie Nationala si Arheologie din Constanta, Piata Ovidiu sau Muzeul de arta populara si Farul Genovez, pot contura cateva ore foarte interesante de cunoastere.

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii

Este un punct cheie al orasului Constanta, incluzand Delfinariul, Acvariul, Microrezervatia, Planetariul sau Expozitia de Pasari exotice si de decor. Daca iti plac delfinii, vietatile marine sau pasarile, cu siguranta merita o vizita la toate aceste obiective.

Aqua Magic

Tobogane, piscine, spatii de relaxare si multa distractie. Cu aceste lucruri se lauda Aqua Magic, inca de la infiintare si cu ele atrage an de an zeci de mii de turisti. Daca iti place sa te joci in apa, Aqua Magic este, cu siguranta, locul in care trebuie sa mergi.

Satul de Vacanta

Satul de Vacanta este un alt loc in care distractia este la ea acasa. Este impanzit de tarabe cu tot felul de suveniruri, dar si de numeroase instalatii de distractie. Astfel, iti poti petrece zile intregi in acest sat, fara a te plictisi.

Telegondola

Daca doresti sa admiri statiunea Mamaia in toata splendoarea ei, o poti face de la inaltimea de 50 de metri. Telegondola te poarta pe deasupra statiunii timp de 7 minute si iti asigura privelisti pe care nu le vei uita curand.